U bevindt zich hier: Home » Meer weten?

Hoe werkt het bij webwinkel weetwatjemist.nl?

Na het plaatsen van uw bestelling

Zodra u uw winkelmandje heeft afgerekend via onze website gaan we direct voor u aan de slag! U kun er van op aan dat we uw bestelling met veel plezier én met de grootst mogelijke zorg zullen versturen. Omdat we zuinig zijn op de natuur hergebruiken we zoveel mogelijk verpakkingen zoals kartonnen dozen en bubbelplastic. U ontvangt via de mail een ‘track and trace’ code. Zo kunt u het pakje volgen en u verheugen op de komst van uw bestelling. Omdat we onze postpakketten vanaf Terschelling versturen kan het zijn dat de bezorging een dag langer in beslag neemt.

Retourneren

Het kan natuurlijk voorkomen dat uw bestelde artikel niet naar verwachting is. Wij vinden tevreden klanten belangrijk. Daarom kunt u uw bestelling binnen 14 dagen na ontvangst ruilen of retourneren. Artikelen dienen ongedragen en ongebruikt, onbeschadigd en met aangehechte labels teruggezonden te worden. Bewaar het verzendbewijs van de retourzending totdat we uw ruiling of retour volledig verwerkt hebben. Let er op dat u het retourpakketje voldoende frankeert, zodat er geen problemen ontstaan bij de post. Onvoldoende gefrankeerde zendingen worden verrekend met uw terugbetaling.

Nog vragen?

Heeft u nog vragen? Aarzel dan niet om contact op te nemen. Uiteraard bent u ook van harte welkom op ons kantoor op Terschelling!